VIDEO

Public Gold
                            

 
Biz Malaysia - "Emas Sebagai Pelaburan Alternatif"


Sheikh Imran Nazar Hosein - "Kenapa Perlu Simpan Emas".


                       
Laporan Khas TV9 : "Kuning Simbol Kekayaan - Pelaburan Emas Menguntungkan


Ron Paul - "Gold And Silver, Freedom And Freemarket"

Dokumentari video di atas adalah sebuah penjelasan tentang sistem riba, bank, fiat money dan wang kertas yang perlu di fahami orang Islam hari ini dan umum, kenapa praktik riba dilarang keras dalam Islam dan semua agama? kita harus meninggalkan sistem riba dan wang kertas yang akan segera runtuh setiap saat, yang terus merompak dan memiskinkan kita semua. Dan dari sini kita memahami bahwa Islam sudah mempunyai jalan keluar untuk hal tersebut.

"Harga Emas dijangka terus meningkat sekaligus menyediakan pelindungan nilai yang kukuh untuk mengimbangi kelas asset lain..." Kata Pengasas & Pengerusi Eksekutif Kumpulan Public Gold, Dato' Wira Louis Ng (RTM 28/2/2016)

PG Gold Museum - satu-satunya muzium emas di negara!


RTM1 – Selamat Pagi Malaysia interviewed Abd Razak Mohd A Kadir 
(Naib Presiden Kanan Pos ArRahnu).
POS Malaysia melangkah kedepan menjadi 'Pusat Sehenti Emas' & memilih Syarikat pembuat emas terbesar di Malaysia iaitu Public Gold untuk menjalin kerjasama kerana meyakini kekuatan & kelebihan yang dimilikinya.

65 cawangan ar-Rahnu Pos (dalam pejabat Pos) seluruh negara menerima pajakan emas Public Gold tanpa perlu buka seal & sedia menjual, membeli, mencuci serta menyimpan emas anda dengan harga yang kompetatif.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

The Dinar and Dirham Island Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign