25 Nov 2020

Pelan Hibah Terbaik di Pasaran

Plan Hibah Takaful di pasaran memang banyak. Mungkin kalian yang tak ambil2 lagi tu sebab tak tahu nak pilih mana satu. 😅

Setakat ni saya berani cakap, plan hibah yang ditawarkan oleh FWD Takaful antara 'the best choice'! 

Tak perlu medical check up.

1. Proses sangat pantas. Hantar permohonan client jam 8.15pm. 5 minit lepastu terus dapat mesej dah berjaya. Dan paling penting automatik cover.

2. Tempoh perlindungan yang panjang, sehingga umur 80 tahun. Harga tetap sama. Tiada kenaikan.

3. Coverage perlindungan Hibah bermula serendah RM 150,000 sehingga 4 juta dengan sumbangan bulanan yang rendah, pastinya mampu milik.

4. Ada tambahan coverage terminal illness. (Biasanya pelan hibah hanya cover kematian dan hilang upaya).

Contoh client ni ambil coverage *Hibah 150K + critical illness 50K. 

Ini manfaat yang beliau akan dapat;

✅ Kematian biasa - RM150,000

✅ Kematian kemalangan - RM150,000

✅ Penyakit terminal - RM150,000

✅ Hilang upaya kekal - RM150,000

✅ Khairat Kematian 10% - RM25,000 

✅ Sakit Kritikal - RM50,000

5. Perlindungan PERCUMA untuk pasangan bernilai RM100,000 selama 2 tahun. FREE UNDERWRITING lagi tu!

6. FREE lagi 3 perkara ni yang kalian takkan dapat kat mana2;

  • (Badal Haji) upah haji jika tak sempat menunaikan Haji.
  • (Grief counselling) Kaunseling kesedihan 10x sesi.
  • (Legal Advise) Nasihat guaman 3x sesi untuk urusan harta pusaka.

7. Manfaat tambahan automatik cover untuk kes covid-19. FWD Takaful cover the most!

  • RM200 hospital Benefit selama 60 hari
  • RM5,000 setiap ahli keluarga yang positif 
  • RM20,000 jika berlaku kematian

8. Polisi dapat on the spot. Client boleh access thrue portal yang sangat powerful. Mudah dan cepat. Nak tengok payment, tukar alamat, kad bank dll semuanya boleh dibuat hanya di hujung jari.

Portal FWD

Haaa...itu dia! Banyak kelebihannya kan?

BACA lebih lanjut 》》 pelan hibah super jimat .

Sumbangan bulanan hanya serendah RM78!😱 Sehari dalam RM 2.60 ajerr gais..

Ini harga untuk wanita umur 26 tahun. Lebih muda, lebih rendah.

Murah ke murah sangat?

Mahu detail lebih lanjut dan dapatkan pelan ini segera, klik 👉  sini .


Tiada ulasan:

Catat Komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

The Dinar and Dirham Island Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign