24 Mac 2020

Perunding Kewangan Pilihan Anda

Assalamualaikum semua, saya Hidayah Abdul Kadir. Sekarang berkhidmat secara full time di FWD Takaful yang dahulunya dikenali sebagai HSBC Amanah Takaful. 

Our aim in Malaysia is To Change How Malaysian Feel about Takaful by providing different type of protection and values to our customer.

Kepakaran kami adalah untuk membantu tuan puan berjaya mencapai objektif kewangan melalui instrument takaful. InsyaAllah. 😉

Fokus utama kami melibatkan 3 perkara:
(1) Provide,
(2) Create Awareness,
(3) Educate; masyarakat awam khususnya umat Islam tentang betapa pentingnya pengurusan risiko dalam kehidupan seharian.

Saya dan suami, Ustaz Muhd Sallehuddin bersedia memberikan 100% komitmen dalam menjayakan misi ini.

Setiap orang, pelan takaful yang diperlukan adalah berbeza. 

Buat rakan-rakan yang nak kami bimbing untuk bina perlindungan perubatan (medical card), dana pendidikan anak2, dana persaraan atau plan penggantian gaji (income protection/hibah takaful) yang akan back up pendapatan kita selepas kita tak ada @ sakit kritikal, boleh terus wassap kami.

Boleh join channel Telegram rasmi saya untuk dapatkan tip, panduan, motivasi dan info terkini pasal takaful, kewangan dan simpanan serta pelaburan emas.

1. Install Telegram di hp.


3. Klik JOIN.

Dapatkan consultation tentang plan terbaik untuk diri anda & keluarga sesuai dengan bajet/keperluan. InsyaAllah kami sedia membantu. 😉


Us Muhd Sallehuddin (tuan suami)

"You can never be sure, but you can be insured. Safeguard your finances and give yourself the option to seek advanced Life Protection with FWD Takaful & have a peace of mind".

Protect. Apply now!😉

Hidayah Abdul Kadir,
Your's Islamic Financial Advisor

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

The Dinar and Dirham Island Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign