13 Ogo 2017

AURORA ITALIA Idaman Hati Setiap Wanita

Aurora Italia | The treasure every women seek.
Selalu kan kita dengar perkataan "aurora", tapi apa sebenarnya maksud aurora tu?

Aurora adalah satu fenomena alam semulajadi, sangat indah dan ia berlaku pada musim tertentu. Lazimnya aurora dikaitkan dengan perasaan yang indah, kerana kecantikan semulajadi ciptaan Allah yang terdapat pada fenomena tersebut.

Tapi bukan itu point nya. Ini cerita tentang Emas Aurora Italia Public Gold, idaman para wanita. Seluruh pelusuk dunia pun memandangnya, pasti jatuh cinta.!

Unique detailed designs, Aurora Italia,
the accessory of the century.
#1- Aurora Italia keluaran Public Gold adalah barang kemas Itali. Ia terdiri daripada gelang (bangle) dan rantai (bracelet) tangan dengan pelbagai koleksi buah (charm) yang begitu mempesonakan setiap mata yang memandang.

#2- Pelbagai koleksi charm antaranya adalah lambang cinta dan kasih sayang, muzikal, pengembaraan, huruf, angka, zodiak, aurora rose, dan banyak lagi.

#3- Aksesori Aurora Italia boleh didapati dengan harga serendah RM200 ++ dan bracelet pula dengan harga serendah RM1800++. Wah, dengan bajet yang rendah, tuan puan sudah boleh mendapatkan emas perhiasan Aurora Italia Public Gold untuk dipakai dan dihadiahkan untuk insan tersayang.

#4- Para suami tak perlu pening kepala lagi hendak buat kejutan kepada isteri tersayang, hadiahkan saja Aurora Italia dengan pilihan charm yang sememangnya mampu mencairkan hati isteri anda.

Made to impress & inspire.. 
#5- Emas Aurora Italia ini juga sangat sesuai dijadikan sebagai hadiah untuk ibu kita - salah satu manifestasi syukur terhadap pengorbanan mereka melahirkan dan membesarkan kita sebaiknya.

#6- Kilauan, pesona dan kekukuhan emas Aurora Italia juga mampu menjadi simbol keutuhan cinta di hari pernikahan, jadikan ia sebagai hantaran. Si dia pasti tertawan ;)

#7- Bukan itu sahaja, Aurora Italia malah boleh digadaikan di mana-mana seluruh negara ketika kita sangat-sangat perlukan wang segera.

#8- Mudah didapati. Tuan puan boleh mendapatkan Aurora Italia di mana-mana cawangan Public Gold dan arRahnu POS Malaysia yang berhampiran. Boleh juga didapati di Queensbay Mall Penang, Midvalley Megamall (dibuka bermula 19 Ogos ini, jam 2 petang).


KELEBIHAN EMAS 750 / 18K AURORA ITALIA PUBLIC GOLD


Testimoni daripada pengguna; Puan Sue Zawiah (Kredit gambar: Pn Najdah)
#1- Menepati piawaian emas antarabangsa kerana emas antarabangsa berketulenan 750, bersamaan 18K. Barang kemas yang berketulenan 916 (22K) kebiasaannya hanya digunakan di Malaysia dan Singapore sahaja. Sebab itu, kita lebih mengenali emas 916 berbanding 750.

#2- Emas Aurora Italia lebih kuat, kukuh dan tahan lasak kerana campuran 75% emas dan 25% lagi adalah logam. Sebab itu ia lebih kuat dan tahan lama mengikat batu permata, tak perlu risau permatanya tertanggal ataupun tercicir.

#3- Emas Aurora Italia lebih sesuai untuk wanita zaman kini yang aktif melakukan pelbagai kerja luar.

#4- Biarpun jika tidak bekerja dan menjadi suri rumah sepenuh masa, para wanita bebas melaksanakan kerja-kerja seharian tanpa perlu risau terhadap ketahanan Aurora Italia. Sudah lah cantik, tahan lasak pula. Terketuk dengan lesung batu pun tak kemek. Power!

Jom jamu mata tengok blink-blink unik Aurora ni..!

A picture may tell a thousand words, but an Aurora Italia charm can tell a lifetime of memories, which is why we made every charm unique in it's own way for you every special moment.
Bring out the true inner beauty of every lady.


Mix and match charms and bracelets of your own liking to create a collection of your own personality.
Bring out the true elegance in you with Aurora Italia, curvy flawless designs perfect for every lady.

Ok, berkenaan harga dan pilihan-pilihan charm yang terbaru ada dalam katalog di bawah. Jom kita scroll laju-laju. Tengok mana yang berkenan di hati! =)Jika ada sebarang pertanyaan atau perlukan bimbingan, boleh berhubung dengan kami. Cikpuan Hidayah (013 360 9680) / Cikpuan Haziqah (013 317 3107). InsyaAllah kami bantu semampu yang boleh.

Wallahua'lam.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

The Dinar and Dirham Island Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign