2 Jul 2016

Seminar Emas PERCUMA di Universiti Public Gold

KHAS BUAT 'PENCINTA ILMU'
[MESTI HADIR] JANGAN LEPASKAN PELUANG!!!
"Manusia lebih memerlukan kepada ilmu berbanding keperluan mereka kepada makanan dan minuman. Ini kerana, seseorang itu memerlukan kepada makanan dan minuman sekali atau dua kali sahaja sehari. Sedangkan keperluan manusia kepada ilmu adalah sebanyak bilangan nafasnya."

Ingin mendapatkan EMAS PERCUMA???
ILMU EMAS PERCUMA???
Hanya di UNIVERSITI EMAS PUBLIC GOLD.!

Public Gold sangat komited untuk melahirkan masyarakat yang membeli emas dengan kesedaran & ilmu yang betul. Sebab itu Public Gold sentiasa menganjurkan seminar percuma untuk memandaikan masyarakat di seluruh negara demi mencapai matlamat tersebut.

Rujuk jadual seminar di http://www.bit.ly/pgfreeseminar

Kalau hadir seminar, pastikan tulis nama saya “Hidayah Abdul Kadir” sebagai introducer bagi sesiapa yang ingin mendapatkan bimbingan peribadi saya selepas seminar.

Seminar Emas PERCUMA di Universiti Public Gold


Adakah anda sedang mencari peluang perniagaan?


Public Gold menawarkan peluang keemasan kepada individu yang bersemangat seperti anda untuk menyertai kami!

Jom, hadirkan diri untuk menghadiri Business Opportunity Presentation (BOP) bagi mengetahui lebih lanjut tentang perniagaan kami.

Jadi, tuan puan yang membeli emas bukan sahaja untuk simpanan jangka masa panjang tetapi ingin mengambil peluang menjana keuntungan besar pada semua keadaan harga emas (naik atau turun) digalakkan hadir BUSINESS OPPORTUNITY PREVIEW (BOP) yang julung-julung kali diadakan oleh Public Gold.

Bagi dealer emas Public Gold, harga naik dah memang untung, harga emas turun mendadak lebih besar keuntungannya sebab seorang dealer sentiasa berada di 2 POSISI, iaitu PELABUR/ PENYIMPAN dan posisi sebagai PENIAGA.

InsyaAllah sesi BOP ini akan membongkar perkara-perkara berikut:

1. Mengapa produk emas Public Gold mudah dan menjadi pilihan untuk menjana pendapatan?
2. Bagaimana menjana keuntungan pasif dan aktif dengan produk emas Public Gold?
3. Apakah cara untuk membina empayar emas Public Gold sebagai punca pendapatan utama dan kerjaya yang menjamin masa depan?

Seminar Emas PERCUMA di Universiti Public Gold
>> PERCUMA <<
Daftar : whatsapp; nama penuh > lokasi ke +6013-360 9680 untuk dapatkan maklumat lanjut dan bimbingan yang betul secara percuma seumur hidup ^^,


Seminar Emas PERCUMA di Universiti Public Gold
Public Gold Branches (klik gambar untuk lihat lebih jelas)

===========================
SOALAN KERAP DITANYA? (FAQ)
===========================
#1- Betul ke Seminar Ini Percuma??

Benar ianya percuma seperti yang tertera dalam Poster.

#2- Bagaimana untuk mendaftar?

Sesiapa yang belum ada akaun GAP,  boleh berhubung dengan saya/pengedar/cawangan yang berdekatan dengan anda, untuk melayakkan anda untuk memenangi cabutan bertuah (emas percuma)! Boleh juga daftar secara walk-in dan sertakan PG kod introducer yang anda yakini boleh memberi bimbingan yang betul.

#3- Kalau tidak mendaftar apakah saya akan dibenarkan masuk?

Pendaftaran bertujuan untuk anggaran penyediaan tempat. Peserta akan tetap dibenarkan masuk dan tiada halangan walaupun tidak mendaftar tetapi tidak berpeluang untuk memenangi 50gram emas secara percuma.

P/S: Dalam Mega Seminar akan diadakan jualan emas dengan harga paling murah di Malaysia. Harga tersebut hanya akan dapat dalam mega seminar sahaja. Jadi stand-by duit ye. :-)

Knowledge + Action = Success! =)


Selamat Menuntut Ilmu.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

The Dinar and Dirham Island Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign